Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2010 18:31 - Специални епизоди на „Незабравима“ в събота и неделя
Автор: tidings Категория: Новини   
Прочетен: 3192 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 14.01.2010 18:32



 Специални епизоди на „Незабравима“ в събота и неделя

„Нова телевизия” излъчва специални епизоди на „Незабравима” в събота и неделя

В живота Толга е щастливо влюбен и планира да се ожени за любимата си – „Мис Турция 2007”

„Нова телевизия” излъчва ще излъчи специални епизоди на най-новия си сериал тази събота и неделя. Двучасовите обобщения „Незабравима: историята дотук” ще започват след „Станция Нова” в събота, а на следващия ден – след филма „Професия зет”.

Само седмица след началото, героите от „Незабравима” са неизменна част от форумите в интернет.

Със сватба е свързана най-прясната новина около Буура Гюлсой – актьорът, който изпълнява ролята на нещастния влюбен Толга.

На въпроса има ли прилика между актьора и героя му, Буура казва: „И Толга, и аз сме влюбени. Но има една малка разлика – Толга преживява любовна мъка, а аз изживявам любовта си Толга прави всичко за човека, който обича, и аз съм такъв. Друга обща точка между нас е гордостта.”

Любовта на живота за Толга е Селен Сойдер, спечелила конкурса „Мис Турция” през 2007 г. Ако не беше Селен, нямаше да бъда толкова убедителен, играейки Толга, казва Буура. Докато играя, мисля за нея. Невероятно съм щастлив. Селен е много специална. Намерих човека, когото търсех, казва младият актьор. Той е направил предложение за женитба на красивата Селен. Бракът е да избереш човека, с който искаш да живееш щастливо до края на живота си. Моите родители са женени от 30 години и са много щастливи. Такова е и семейството на Селен, разказва Буура.

По образование – архитект, по професия – актьор, хоби – графиката и фотография. Така се описва Буура Гюлсой, актьорът, който изпълнява ролята на нещастния влюбен Толга в турския сериал „Незабравима“, излъчван по Нова телевизия. След като завършва гимназия в Анкара, където е роден на 22 февруари 1982 година, Буура, заминава за Кипър, за да следва архитектура. Той завършва образованието си, но вместо да проектира сгради, става актьор в кипърския държавен театър. „Обичам по равно да се занимавам и с архитектура, и с театър”, казва в интервю за турския вестник „Сабах“ актьорът, който за първи път е излязъл на театралната сцена на 13 години.

През 2008 година Буура пристига в Истанбул, за да участва в сериала „За всеки един от нас“ и се установява в Меката на турската филмова индустрия. Преди да започне снимките на „Незабравима“ той изпълнява и първата си главна роля в игрален филм – „Видях слънцето“ на режисьора Махсун Кърмъзъгюл. Продукцията ще се състезава за „Оскар“ за чуждестранен филм за 2009 г.

”Актьорството е в центъра на моя живот, то ми дава удоволствие, което не мога да получа от никоя друга професия. Ще продължа да играя, докато здравето и енергията ми позволяват”, казва Буура. Той е автор и на два късометражни филма, показани на национални и международни фестивали. Филмът му „Щастлив край“ е взел втора награда на фестивал на кипърските гръцки и турски филми. През миналата годдина Буура Гюлсой става и директор на организирания за втори път Международен кипърски филмов фестивал.

Предложението за участие в сериала „Незабравима“ Буура получил от мениджъра си. Прочел сценария и харесал много характера на Толга. Като чул имената на другите актьори, участващи във филма, приел без да се замисля повече.

Информазията е взета от : http://www.telemaniac.com/unutulmaz-specials



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - nezabravimi
28.02.2010 10:59
mnogo obi4am eda i xarun
цитирай
2. анонимен - krasi
28.02.2010 11:01
samo eda
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tidings
Категория: Новини
Прочетен: 36422
Постинги: 7
Коментари: 10
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930